Call Us Today: Intl-31-652 43 77 89

Dutch Houses Beheer - zorgeloos uw woning verhuren met Dutch Houses Beheer.

Waarom uw woning verhuren via Dutch Houses Beheer?​

Wij zorgen voor een transparante dienstverlening. Daarnaast betaalt u alleen wanneer uw woning verhuurd is. In verhuurland is het gebruikelijk dat verhuurders de verhuurmakelaar vooruit betalen voor de bemiddeling (het vinden van een huurder). Dit komt meestal neer op een maand huur exclusief btw wat de verhuurder aan de makelaar vergoedt bij succesvolle bemiddeling. Dit komt neer op 8% van de huur vooruit betaald op basis van 12 maanden exclusief btw. Omdat huurders en ook expats volgens de wet in veel gevallen de huur op mogen zeggen binnen het jaar, vinden wij bovenstaand verdienmodel niet transparant. U betaalt namelijk de makelaar vooruit, terwijl u niet de zekerheid hebt dat de huurder de contractperiode in uw woning blijft wonen. We maken foto’s, plaatsen deze samen met beschrijvingen op onze eigen website maar ook relevante websites zoals Pararius en onze socialmedia-kanalen. Verhuurt u via Dutch houses beheer, dan betaalt u vervolgens alleen op het moment dat de woning daadwerkelijk is bewoond. De eenmalige vergoeding van een maand commissie vervalt dus. Daarbij nemen wij alle zorg voor u uit handen. U heeft geen contact met de huurder en u hoeft zich ook geen zorgen te maken over technische zaken en/of de huur wel op tijd wordt betaald. Wij verdienen alleen op het moment dat u de huurpenningen ontvangt.

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend informatie gesprek.​

Waarom mijn woning verhuren via Dutch Houses Beheer?

Waarom verhuren via Dutch Houses Beheer.

Dutch Houses Beheer heeft reeds jaren ervaring op de Nederlandse woningmarkt. Met onze uitgebreide marktkennis en ervaring zetten wij ons graag voor onze klanten in. Wij gaan tot het uiterste om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen.  De wensen en belangen van onze klanten staan daarin altijd centraal.

Bij Dutch Houses Beheer begrijpen wij dat u als huurder of verhuurder specifieke randvoorwaarden en voorkeuren heeft. Met onze persoonlijke benadering doen wij er alles aan om deze te vervullen.

Wij ontzorgen u volledig

Kan ik ook mijn woning verhuren via Dutch Houses beheer?

.

Werkgebied Dutch Houses Beheer

Dutch Houses Beheer Werkt in de regio groot Amsterdam en Almere.  

Welke plaatsen vallen onder groot amsterdam

Dutch Houses Beheer is gespecialiseerd in het verhuren van woningen in Amsterdam / Almere / Amstelveen / Diemen / Weesp / Naarden / Bussum en Muiden 

Wat kunnen wij voor u betekenen

Neem contact met ons op voor een informatie gesprek.

Ervaren Makelaar

Onze makelaar heeft jaren ervaring in het verhuren

Mijn woning verhuren in Amsterdam

Commited Team

Mijn woning verhuren in Almere

Meet The Team